23 April, 2012

Subscriptions / abonnementer

I kender sikkert eller har hørt omtalt de Subscriptions som Silhouette tilbyder.
Og jeg synes faktisk de er værd at tage et kig på.

Jeg er enig i, at 0,99 USD for en enkelt fil er meget rimelig. Set i forhold til alt det skønne embellishment man kan købe i netbutikkerne. Det er rigtig flot, uden sammenligning, men med en fil til vores Silhouette, har du også mulighed for at manipulere med den, så du kan bruge den på flere måder.

Silhouette har 3 subscriptions. Du betaler én pris men kan købe for en del mere.

Basic:       Du betaler     9,99 USD pr. måned      og kan  købe for 25 USD pr. måned
Deluxe:    Du betaler   14,99 USD pr. måned      og kan  købe for 50 USD pr. måned
Premium: Du betaler   19,99 USD pr. måned      og kan  købe for 150 USD pr. måned

Du bestiller dit subscription / abonnement via dit Silhouette program, det samme sted, hvor du kan se oversigten over deres filer.


her vælger du den blå 'subscribe and save' knap. Du får en tabel, der viser priserne, og i kolonnen til højre er 'Sign Up' - og så er det ellers at følge instruktionerne på skærmen.
Beløbet trækkes automatisk på det kort du har tilmeldt og du binder dig for 12 måneder.

Lad os sige du tilmelder dig et Basic subscription idag d. 23.04.2012. Så vil du blive trukket for 9,99 USD idag og har indtil 23.06.2012 til at shoppe for de første 25 USD. Altså 2 måneder. Det der ikke er brugt forsvinder (men tro mig, du får beløbet brugt).
I næste måned, d. 23.05.2012,  vil du igen blive trukket for 9,99 USD og disse 25 USD er brugbare indtil 23.07.2012.
Så hver måned i 12 måneder hæver de 9,99 USD og du får 25 USD at shoppe for hver måned.
Det samme er gældende for de DeLuxe og Premium - så er der bare mere at snolde for, men tidshorisonten er den samme.

Du kan altid se et samlet overblik hvilket beløb du betaler og hvornår, og datoen for hvornår beløbet skal være brugt. Det gør du når du står i deres online-butik, og øverst til højre står 'account balance'. Bare tryk på beløbet og din oversigt dukker op.

Bestiller du dit subscription på en tidspunkt hvor Silhouette giver rabat, fx 25%, ja så gælder det som regel også her. Men læs for en sikkerheds skyld hele teksten, når sådan et tilbud dukker ind i din mailbox. Altså 25% af prisen hver måned men stadig det samme at shoppe for.

Og det giver altså plads til at lege en del. Man (læs: undertegnede) handler helt klart mere impulsivt, ja, somme tider kniber det faktisk at få det hele brugt (så gæt engang hvilken én jeg er hoppet på, hmm)

No comments: